آموزش عملي برنامه نويسي جاوا-over100Top free javascript cod-of persian,s gulf- آموزش عملي جاوا - بيش از صد برنامه و كدهاي كاربردي و آزمايش شده جاوا- رايگان سريع -بدون عضو گيري - سريعترين دانلود كد هاي جاوا اسكريپت - طراحي و برپايي وب سايت و سايت هاي زيبا با قالب هاي اختصاصي و با قيمتي واقعا مناسب --ارتقاء رايانه هاي قديمي - غزليات برگزيده حافظ-موسيقي ميدي رايگان-عکس هاي زيبا- سايت ادبي سايتي براي ادب دوستان و هنرمندان و اهل قلم و تفكر مكاني مناسب براي معرفي آثار ادبي فرهنگي

    صفحه اصلي
1- موس
2 - نوار وضعيت
3 - اسکرول بار
4 - متن
5 - عکس
6 - آهنگ
7 - فهرست ( منو )
8 - رابط ( لينك )
9-ابزار هاي صفحه
10 -ابزار هاي جاوا
11 - جستجو گر ها
12 -بازي
13- دريافت کد
14- كد هاي دوستان
    درباره سايت
    درباره جاوا
    در باره كد ها
 آموزش عملي جاوا
    خطا يابي در جاوا
  همكاري با ما
   سايت هاي جاوا
   سايت هايم
   غزليات حافظ
   موسيقي ميدي
   کد هاي جديد
 

 
آموزش عملي برنامه نويسي جاوا
 
ابتدا خواستم يک بخش کامل برنامه نويسي جاوا را به اين سايت اضافه کنم . به همين خاطر رفتم سراغ جزوات درسيم . اما کلا در طول تحصيلم هيچگاه جزوه نويس خوبي نبودم و هميشه سعي ميکردم تا در کلاس وقتم را صرف گوش کردن کنم تا نوشتن . به همين دليل رفتم سراغ کتاب هاي مرجعي که داشتم اما ديدم که پياده سازي اين کتاب ها اصلا کار بي حاصلي ست چرا که اولا اگر کسي خواهان فراگيري کامل جاوا باشد بسادگي ميتواند برود روبروي دانشگاه و با دست پر برگردد به خانه و بستگي به وقت و حوصله و البته پول توي جيبش دارد که چه کتابي را انتخاب کند و چه نيازي به اينکه از طريق اينترنت جاوا را آموزش ببيند ؟

ثانيا نگاهي کردم به سايت هاي اينترنتي که جاوا را آموزش ميدادند ديدم چند تا سايت هستند که خيلي کلي کلي مفاهيم را در طي حدود بيست بخش آموزش داده اند که تقريبا هم مطالبشان شبيه به يکديگر بود و اي بسا از روي دست هم مطالب را منتشر کرده بودند .

بهر حال به نتيجه رسيدم که آموزش جاوا از طريق اين سايت کاملا غير ضروري است و هر کس که ميخواهد ياد بگيرد يکي از دو راهي که به آن اشاره شد را ميتواند انتخاب کند .

البته فقط يک صفحه را از يک سايت برداشتم که در باره اصطلاحات جاوا صحبت کرده بود ديدم بد نيست و بدرد تازه کار ها ميخورد کل اون نوسته کار من نيست و اونو خوب بخونيد که دونستنش لازمه .


تروجان کرنل

آيا ميدانيد که بسياري از ويروس ها و کرم و تروجان هاي اينترنتي با اسکريپت هاي جاوا برنامه نويسي ميشوند ؟

من باب مثال يک تروجان بسيار خطرناک هست که بنام کرنل مشهور است و اين تروجان اسناد اچ تي ام ال را آن چنان آلوده ميکند که قابل اصلاح يا به اصطلاح ويروس زدائي توسط ضد ويروس ها نيست و به مجرد باز شدن آن شروع به انجام عمليات آلوده سازي ميکند و تنها دو راه براي خلاصي از آن وجود دارد يا اينکه توسط ضد ويوس کل سند آلوده پاک شود و يا اينکه از طريق ويرايش گر آنرا باز کرده و اسکريپت نوشته شده را پاک کنيد که يک کار بسيار وقت گير خواهد بود .

من تا کنون 2 بار رايانه ام مبتلا به اين تروجان شده و براي قلع و قمع آن تجاربي بدست آورده ام که شما را در سايتي که به اميد خدا بزودي ايجاد ميکنم شما در در جريان آن قرار ميدهم تا بتوايد نه تنها کلا با اين تروجان آشنا شويد و اطلاعات منحصر بفردي در ارتباط با نحوه عملکرد آن بدست آوريد بلکه روش هاي پاک کردن گروهي حد اقل بيست تايي اسناد و نيز آلوده زدايي رايانه تان و همچنين تمهيداتي براي ايجاد مانع بر سر راه اين تروجان و اعلام ورود آتي ان به داخل رايانه تان بدون ضد ويروس را به شما خواهم آموخت ضمن اينکه در نظر دارم آخرين نسخه ضد ويروس آنرا به همراه قفل شکن و بروز کننده آنرا بطور مسيتقيم در اختيارتان قرار دهم .

 

 
 
 

طراحي سايت و وب سايت در قالب هاي انحصاري و متنوع متناسب با شرايط شما

web.wee.ir

 
( اول توضيحي که در يادداشت داده ام را بخوانيد )

يادگيري برنامه نويسي جاوا البته کار راحتي نيست و اين زبان نيز همانند هر زبان حتي زبان محاوره اي انگليسي ميماند که همواره بايد با آن کار کرد وگرنه بزودي فراموش ميشود .افرادي که سخت افزاري يا نرم افزاري خوانده باشند حداقل با دو زبان برنامه نويسي ميبايست آشنايي کامل داشته باشند اما فقط 3 سال بعد از تحصيلاتشان هر دوي آنها را کاملا فراموش ميکنند و بايد از نو بخوانند تا اين زبان را دوباره بخاطر آورند .

اما کلا زبان جاوا که يک برنامه تحت وب است و از زبان سي راحتر است چرا که يک سطح بالاتر و به زبان انسان شبيه تر است ( زبان سي به زبان ماشين يا اسمبلي نزديک تر است ) . دستورات ساده اي هم دارد و از قواعد برنامه نويسي معمولي هم تبعيت ميکند ( قواعد دستورات شرطي و توابع و متغير ها حلقه ها آرايه ها ...)

مسلما براي افرادي که کلا با زبان برنامه نويسي آشنايي چنداني ندارند طي کردن دوره زبان برنامه نويسي حتي بطور اعم هم کار کسالت آوريست و به همين دليل ميخواهم که يک راه کلي براي آموزش بدهم و آن خواندن برنامه ها با دقت است مثلا شما وقتي در يک برنامه ميبينيد که نوشته شده

 <script>
function funForm()
{
        if (Form1.Name.value == '');
        {
            alert ('پيام');
            Form1.Name.focus();
            returnfalse;
        }
}
</script>

ميتوانيد متوجه شويد که اولا يک اسکريپت است <script>که شرطي ميباشد if  و تحت شرايطي يک پيام صادرميشود alert .

ويا اين دستور کوتاه

setTimeout("countredirect()",1000)

با ديدن setTimeout که يک دستور ترکيبي است متوجه مي شويم که برنامه اي است که بعد از مدت يک ثانيه به اجرا گذاشته ميشود .

وقتي شما برنامه ها را با دقت بخوانيد بزودي متوجه خيلي نکات ميشويد البته نخواهيد توانست که برنامه نويسي کنيد اما آنها را خواهيد فهميد و در مراحل بعدي ويرايش کنيد و بدلخواه خود در آوريد . در واقع يک کودک هم همين گونه زبان را ياد ميگيرد او ابتدا کلمات و معاني آنها را کم کم ميفهمد بعد بريده بريده حرف زده و سپس جملات ساده را بزبان مياورد  .

بنابراين اين سايت و سايت هاي مشابه براي اينگونه تمرينات بسيار مفيد هستند تا کد ها را خوانده و تمرينات لازم را توسط آنها انجام دهيد .

شيوه هاي ديگر هم خوب است دنبال کنيد مثلا سايت ها را باز کرده و کد هاي آنرا ببينيد آنها را جدا کرده و به شکل منفرد در يک صفحه به اجرا در آوريد . اين روش را حتي حرفه اي ها نيز انجام ميدهند و صفحات فرضا گوگل را باز کرده کد هاي آنرا دقيقا خوانده و تحليل کرده و توسط آن با شيوه هاي نوين برنامه نويسي آشنا ميشوند و در سايت هاي خود بکار ميبرند .

البته کد ها يا دروني هستند يا بيروني که کلا از دو قسمت هست يکي خود کد که در ميان دو تگ

<script>
کد
</script>

قرار ميگيرد در بخش بالا يا هد و يا اصلا خارج صفحه رفته و توسط يک رابط که در بالا قرار دارد خوانده ميشود و بخش دوم آن بخش فرا خواني است که در بدنه ميباشد . شما ممکن است که چندين برنامه جاوا را در يک صفحه ببينيد که البته با نامي که در بخش فرا خواني دارد ميتوانيد کد آنرا پيدا کرده و به بررسي آن بپردازيد .

اين روز ها ديگر اکثرا ويندوز ايکس پي دارند و نيز از دانش کافي براي برنامه نويسي برخوردار نيستند و به همين جهت نميدانند که عنوان گذاري سايتشان را با حروف استاندارد فارسي بايد بنويسند و به همين جهت اين صفحات دريافتي از اينترنت مستقيما با فرنت پيج باز نميشود براي رفع اين مشکل ابتدا سايت را ذخيره کرده و نام عددي برايش بگذاريد مثلا 111 بعد ميتوانيد توسط فرنت پيج بازش کنيد .

در پوشه هايي که وابسته به سايت است وبا پسوند file_ نامگذاري ميشود را نگاه کنيد اسنادي را که تحت جاوا اسکريپت ذخيره شده را ميبينيد ميتوانيد آنها را يا با فرنت پيج يا با نوت پد باز کنيد و محتواي آنرا مطالعه کنيد .

براي اينکه ببيند اين برنامه چه عملي را انجام ميدهد ميتوانيد آنرا داخل يک پوشه ديگر کرده و سپس به سند اچ تي ام نگاه کنيد و ببينيد چه تغييري کرد و چه برنامه اي از کار افتاد . البته ممکن است که تغيير محسوسي نکرده باشد چرا که بعضي برنامه هاي تابع زمان و يا متغيير هاي ديگر باشند و تحت آن شرايط عمل کنند مثلا برنامه لودينگ يعني انتقال به صفحه ديگر .

شما ممکن است که در يک سايت يک برنامه اي راببينيد که از آن خوشتان آمده و براي اينکه بدانيد اين برنامه متعلق به چه اسکريپتي هست ميتوانيد يکي يکي آن اسناد را داخل پوشه کنيد تا ببينيد کي از کار مي افتد اما ممکن است که اين اسکريپت از بيرون فراخواني نشده باشد و دروني باشد حالا کار کمي مشکل تر ميشود توسط فرنت پيج بازش کنيد و بخش هاي مختلف را پاک کنيد ( البته از طريق جستجو بخش کد اچ تي ام ال نيز ميتوانيد که گزينه اسکريپت را انتخاب کرده و همه اسکريپت ها را کامل نشان ميدهد . )هر بار که پاک ميکنيد برگرديد تا ببينيد برنامه قابل اجرا هست يانه ؟ تا بالاخره همه اضافات حذف شده و فقط خود برنامه باقي بماند اين روش وقت گير اما کاملا موفق است .

در ضمن حتما متوجه شديد که با 2 روش ميتوان اسکريپت ها را در سايت قرار داد يکي روش مستقيم و در خود صفحه که شروع و پايان آن بايستي بعنوان مثال بايد به اين صورت انجام بگيرد :

<script language="javascript">
BlogComments=[2,0,1,0];
</script>

اما اگر بخواهيم سايت سنگين نشود و نيز اگر برنامه اي در هر صفحه تکرار ميشود و نوشتن آن برنامه در سايت هم باعث سنگين شدن سايت ميشود و هم پهناي باند فضاي ما را کم ميکند پس بهتر است آنرات در يک سند جداگانه نوشته و احضار کنيم .

<script type="text/javascript" src="../tm/mos.js">
</script>

البته اين کار يک اشکال بوجود مياورد و آن اينکه ممکن است اگر ما خود آن صفحه را براي ويرايش بعديمان باز کنيم و چون اجرايش منوط به اين است که از طريق اينترنت کل سايت را دريافت کرده باشيم و به هر ئليل فضايمان هم دسترس نباشد دچار اشکال ميشويم و اين اتفاق چيزي نيست که بگوييم مگر ممکن است رخ بدهد ؟ براي من که چند بار رخ داده ! در حالي که نه سند جاواي ان در اختيارم بوده و نه فضايي که آنرا آپلود کرده بودم !

اينجاست که اهميت داشتن اقلا سه پشتيباني کامل و هرروزه از اسنادمان يکي در سي دي يکي در يک ديسک سخت جداگانه و يکي هم در مکاني در اينترنت مشخص ميشود اما گفتنش آسان است سه پشتيباني کامل و هر روزه از تمامي اسناد در سه مکان متفاوت !


www.easy-hit-counter.com
برپايي اوليه = دي 87   آخرين بروز شده آبان 88