نکات آموزشي درباره حاوا-over100Top free javascript cod-of persian,s gulf- آموزش عملي جاوا - بيش از صد برنامه و كدهاي كاربردي و آزمايش شده جاوا- رايگان سريع -بدون عضو گيري - سريعترين دانلود كد هاي جاوا اسكريپت - طراحي و برپايي وب سايت و سايت هاي زيبا با قالب هاي اختصاصي و با قيمتي واقعا مناسب --ارتقاء رايانه هاي قديمي - غزليات برگزيده حافظ-موسيقي ميدي رايگان-عکس هاي زيبا- سايت ادبي سايتي براي ادب دوستان و هنرمندان و اهل قلم و تفكر مكاني مناسب براي معرفي آثار ادبي فرهنگي

    صفحه اصلي
1- موس
2 - نوار وضعيت
3 - اسکرول بار
4 - متن
5 - عکس
6 - آهنگ
7 - فهرست ( منو )
8 - رابط ( لينك )
9-ابزار هاي صفحه
10 -ابزار هاي جاوا
11 - جستجو گر ها
12 -بازي
13- دريافت کد
14- كد هاي دوستان
    درباره سايت
    درباره جاوا
    در باره كد ها
 آموزش عملي جاوا
    خطا يابي در جاوا
  همكاري با ما
   سايت هاي جاوا
   سايت هايم
   غزليات حافظ
   موسيقي ميدي
   کد هاي جديد
 

 
نکات آموزشي درباره حاوا
 
 

دنباله مطلب از صفحه قبل

من در سايت هايي که در 4 سال پيش مي ساختم منبع اصلي مطلبم را ذکر ميکردم و نشاني انرا نيز در اختيار بازديد کنندگان قرار ميدادم و در آن سال ها اکثرا همين اخلاق را داشتند  اما اکنون ميبينم که اين کار تا حدي ساده لوحانه بنظر ميرسد به همان دليل که در فوق به آن اشاره کردم .

آنچه که مسلم است براي افرداي مثل من که دايم در حال انتشار مطالب مختلفي در محدوده تخصص و علايق خود هستند اين امکان وجود ندارد که تمامي مطالب را خودشان بنويسند و ارايه دهند چرا که در اين صورت قادر نخواهند بود با وسعت بالاتر و آنگونه که مايلند به کارشان ادامه دهند .
فرض کنيد من بخواهم در مورد آموزش جاوا و يا اچ تي ام ال که خودم با آن کار ميکنم جزوه اي را منتشر کنم اولا اين مطالب بايد کاملا ساخت يافته بوده و دچار پراکندگي نباشد چنانکه بتواند يک آموزش کلي به مخاطبين خود بدهد نه آنکه بدتر آنها را گيج يا نااميد کند ثانيا اين مطالب تماما از نظر فني بايد بدون اشکال باشد تا دسترسي سريع را در پي داشته باشد و نيز چند مسئله ديگر اما چنانکه سايتي وجود داشته باشد که اين محتوا را بخوبي ارايه داده باشد ولي از نظر فني دچار اشکال بوده و کاربر پسند نباشد مثلا طوري طراحي شده که سخت بشود آنها را دريافت کرد يا کلا کند دريافت شود و يا دريافت کننده نتواند دکمه هاي دريافت را کنترل و مديريت کرده يک صفحه را چند بار دريافت کرده و تعدادي را از دست داده باشد و يا اشکالاتي در ذخيره سازي داشته باشد و مثلا از حروف استاندارد استفاده نکرده باشد و مشکلات فراواني از اين دست که بوفور در سايت هاي پي اچ پي ديده ميشود در اين صورت من اشکالي نميبينم که انرا خودم مجددا منتشر کرده و تمامي موارد فني را رعايت کنم و به اين ترتيب هم در وقت خودم که محتوا را فقط مديريت کرده ام صرفه جويي شده و هم کاربران بهتر و راحتر به اين آموزش ها دسترسي پيدا ميکنند .
ادامه مطلب ◄ ◄◄

 

 
 
  در اين بخش با چند مطلب در مورد جاوا آشنا ميشويد .

جاوااسکریپت دقیقا یک زبان برنامه نویسی در جهت کاربر (Client) برای پویا شدن و ایجاد انعطاف بیشتر کدهای Html است . Client یا سمت خدمات گيرنده بودن جاوااسکریپت به این معناست که کدهای جاوااسکریپت توسط رايانه کاربر تفسیر و اجرا میشوند و نه به وسیله ی سرورهای دیگر ( خدمات دهنده ها ) .
کدهای جاوا اسکریپت می توانند بین کدهای Html قرار بگیرند و قابلیت های زیادی را به یک صفحه ی اینترنتی اضافه کند . يعني شما با کدهای Html فقط می توانید صفحاتی ایستا داشته باشید . مثلا در Html کاملا تعیین شده که تگ <table> یک جدول ایجاد کند ، يا تگ <br> از اول سطر شروع کند  و …
ولی با کد نویسی جاوا اسکریپت شما می تونید در صفحاتتان رويداد هايي را ايجاد کنيد . مثلا با رفتن روی یه رابط یه سری اتفاقات جالب رخ بدهد ، تاریخ و ساعت در صفحه داشته باشید ، با استفاده از یک فرم محاسبات ریاضی انجام بدهید . و يک سري عمليات ديگر . و با بياني ديگر زبان جاوا اسکریپت براحتی می تواند به خشک و بی روح بودن Html تازگی و جذابیت ببخشد .

با ايجاد اسکريپت ها يک کاربر ميتواند با سرور ارتباط برقرار کند و او نيز ايجاد اطلاعاتي بر روي صفحات وب بنمايد من باب مثال همين ارسال پيام که ما ميتوانيم صفحه اي را که نبوده ايجاد بنماييم ( که معمولا اين صفحات داراي نشاني هائي با علامت ؟ و بعضي علايم نامتداول ميشوند ) و يا اضافه کردن اطلاعات بر روي دايره المعارف ويکي پديا ( البته مدتهاست که مثل سابق نميتوان اين عمل را انجام داد چرا که از نظر صاحبان اين دايره المعارف اطلاعات را بايد کنترل نمايند . )

جاوااسکریپت یک زبان شی گرا و مبتنی بر Object هست . در توضيح شی گرایی بطور خلاصه ميشود گفت که يک شیوه ی از برنامه نویسی هست که در آن به همه چیز به عنوان یک شی نگاه میشود .

بعد از اینکه طراحان وب متوجه شدند که Html به تنهایی نمی تواند ارتباط لازم را با کاربر برقرار کند به فکر ایجاد زبان جدیدی افتادند . به همین دلیل برای اولین بار شرکت Netscape در سال ۱۹۹۵ از این زبان در مرورگرهای خودش استفاده کرد . زبان جاوااسکریپت هم اکنون گسترش قابل توجهی داشته و استفاده از آن خیلی زیاد شده . البته توجه داشته باشید که جاوااسکریپت و جاوا ربطی به هم ندارند و دو زبان جدا از هم هستند . اما معمولا و با مسامحه اکثر اوقات به جاوا اسکريپت همان جاوا اطلاق ميشود ! 

با جاوا همانطور که گفتم ميتوان صفحاتي که با Html نوشته شده را پويا کرد جالب است بدانيد کسانيکه به اصطلاح PHP کار هستند و از  Html  و جاوا و فرنت پيج اطلاعي ندارند بر اين باور هستند که با فرنت پيج بعنوان يک ويرايشگر و ابزار طراحي وب ايستاي شناخته شده نگاه ميکنند و باور ندارند که با فرنت پيج و کمک اسکريپت هاي جاوا ميتوان سايت هاي قدرتمند و پويا را ساخت ! ! و البته من هميشه طرفدار سايت هاي Html  بوده ام و با اين اسکريپت ها آنرا پويا ميکنم . چرا که سايت هاي Html  هميشه سريع و کم حجم و کم يا اصلا بدون خطا است و به هيچ وجه از اين نظر قابل قياس با قالب هاي cms  که با PHP نوشته ميشوند نيست خصوصا که اين قالب ها اکثرا ترجمه شده است و سرشار از اشکال هاي برنامه نويسي که اصطلاحا باگ ميگويند . ولي البته تنوع و کارايي و جذابيت هاي پيشرفته PHP  را ندارد و در مجموع از سادگي بيشتري برخودار است .

مطلبي که در ارتباط با کد هاي جاوا بايد بدانيد اينست که شايد بتوان از يک نظر آنها را به دو گروه تشبيه کرد يک گروه بي آزار و گروه دوم آزار دهنده .
گروه بي آزار آنها هستند که سيستم را کند نميکنند براي کاربران ايجاد مزاحمت نميکنند و کم حجم بوده و کار هايي که تمرکز کاربر را از بين نميبرد انجام نميدهند . و گروه دوم درست برعکس آن . ( البته گروه سومي هم هست که به ان گروه خطرناک بايد گفت که در واقع اسکريپت هاي ويروسي هستند مثل کرنل . )
خوب است قبل از کار گذاشتن کد ها در سايت يا وبلاگتان خودتان را جاي کاربران قرار داده و فکر کنيد اگر کسي بدنبال مطلبي که در سايتتان اعلام کرده ايد آمده تا با دست پر برود و بار ديگر نيز با اشتياق برگردد پيش شما اگر با اينگونه مزاحمت ها روبرو شود يکباره يک موسيقي بلند وناخواسته از سايت بزند بيرون يا هي باران و نميدانم برگ و برف بالا و پايين بروند و سايت هي تکان تکان بخورد و يا بدتر از همه سيستم ويندوز او دچار خطا شده و بهم بريزد ( مثل همين کد سخنگو که يک شيپور دستش هست ) اگر دوباره هوس کند برگردد او حتما خود شما هستيد که ساييتان را دوست داريد نه کاربران ديگر !

موسيقي ها را در حال خاموش بگذاريد و يک يا دوبار پخش کنيد کم حجم بگذاريد و حجم آنرا حتما بنويسيد از کد هاي زمانبر بپرهيزيد سايت را با کد هاي مشکوک دچار خطا نکنيد چيزي را هي داخل مطلب نپرانيد و خلاصه سعي کنيد تا آرامش و حجم کم را ضميمه سايت خود کنيد اين بهترين کد و برنامه براي جذب بازديد کننده هاست .

 

www.easy-hit-counter.com
برپايي اوليه = دي 87   آخرين بروز شده آبان 88